• Över 125 000 produkter
  • Beställning innan 15.00 skickas samma dag
  • Betala via Klarna eller faktura
Priser inkl. moms

Om oss

skruvgrossisten.se:s historia

Skruvgrossisten.se har anor långt bak i tiden. Redan 1994 startade vi vår resa inom detta marknads-segment i Göteborg. Då var det mycket fysiska besök och kostnadsmassan var tvungen att läggas ovanpå produktpriset. I dag har vi utvecklat får affärsfilosofi till att vara nätdriven och därigenom mera kostnadseffektiv vilket återspeglas i våra priser. Är du ett företag som har ett behov av våra produkter från vårt breda sortiment så ansök gärna om ett avtal som storförbrukare så blir era kostnader ännu lägre. Vi vill ha långa relationer med våra kunder och kommer att göra alt i vår makt för att det skall bli på det sättet.

Stort sortiment, kunnig personal & bra priser

Vårt fokus är att alltid kunna leverera produkter alla tänkbara behov. I vårt sortiment finns allt som behövs, vare sig du är yrkeskunnig eller lekman. Vi har produkter som sträcker sig från skruvtvingar, säkerhetshjälmar och varselväster till skruvar och spik samt tillhörande elmaskiner eller handverktyg.

Tveka inte att maila oss med frågor och funderingar

Varor som tål att jämföras

Vårt produkter presenteras med de viktiga egenskaperna respektive produkt uppfyller. På produktsidorna kan du utläsa vilket köp som kommer uppfylla dina förväntningar och krav på prestanda bäst. Med rätt produkt kommer dina resultat bli så bra som möjligt, vilket är vår förhoppning. Klicka på ikonen för jämför på produkterna och läs sedan alla detaljer på ett och samma ställe, smidigt, inte sant?

Varumärken